Xiaomi Poco M3 hoesje ontwerpen

Ontwerp je eigen Xiaomi Poco M3 hoesje door een foto te uploaden. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Xiaomi Poco M3 hoesje maken als Softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De Poco M3 is in 2021 gelanceerd door Xiaomi en beschikt over 3 camera's. Het scherm van de Poco M3 is 6,5 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Poco M3 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Xiaomi Poco M3 hoesje ontwerpen

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery