Xiaomi Redmi Note 9T hoesje maken

Ontwerp je eigen Xiaomi Redmi Note 9T hoesje door een foto te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Xiaomi Redmi Note 9T hoesje maken als Softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en start met ontwerpen!

In 2021 heeft Xiaomi de Redmi Note 9T gelanceerd, met zijn 4 camera's. Het scherm van de Redmi Note 9T is 6,53 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Redmi Note 9T hoesje ontwerpen? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Xiaomi Redmi Note 9T hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery