Xiaomi Mi 10T Pro hoesje maken

Maak zelf een Xiaomi Mi 10T Pro hoesje met je eigen foto. Je kunt een Xiaomi Mi 10T Pro hoesje maken als Softcase, voor slechts € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

In 2020 heeft Xiaomi de Mi 10T Pro gelanceerd, met zijn 3 camera's. Het scherm van de Mi 10T Pro is 6,67 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Mi 10T Pro hoesje ontwerpen? Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Xiaomi Mi 10T Pro hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery