Xiaomi Mi 10T Lite maken

Ontwerp je eigen Xiaomi Mi 10T Lite hoesje door een foto te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Xiaomi Mi 10T Lite hoesje maken als Softcase voor slechts € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De Mi 10T Lite is in 2021 gelanceerd door Xiaomi en beschikt over 5 camera's. Het scherm van de Mi 10T Lite is 6,67 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Mi 10T Lite hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Xiaomi Mi 10T Lite maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery