Sony Xperia 10 hoesje maken

Zelf een Sony Xperia 10 hoesje maken? Upload jouw afbeelding en ontwerp je eigen hoesje. Jouw design zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een Sony Xperia 10 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw design en probeer het zelf!

In 2019 heeft Sony de Sony Xperia 10 gelanceerd, met zijn Quick Charge 3.0). De Sony Xperia 10 staat ook bekend als Xperia XA3, het scherm van de Sony Xperia 10 is 79,4% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Sony Xperia 10 hoesje maken? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Sony Xperia 10 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery