Sony Xperia 10 Plus hoesje maken

Maak zelf een Sony Xperia 10 Plus hoesje met je eigen design. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw afbeelding in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Sony Xperia 10 Plus hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw afbeelding en probeer het zelf!

In 2019 heeft Sony de Sony Xperia 10 Plus gelanceerd, met zijn Active noise cancellation. De Sony Xperia 10 Plus staat ook bekend als Xperia 10 Plus, het scherm van de Sony Xperia 10 Plus is 81% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Sony Xperia 10 Plus hoesje personaliseren? Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Sony Xperia 10 Plus hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery