Samsung S10e hoesje maken

Ontwerp je eigen Samsung S10e hoesje door een ontwerp te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw design in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung S10e hoesje maken als softcase, hardcase of wallet case, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw ontwerp en probeer het zelf!

Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design. De Samsung S10e is in februari 2019 gelanceerd door Samsung en staat bekend om zijn Infinity-O screen. Heb je jouw gewenste telefoonhoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Samsung S10e hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery