Samsung Galaxy S10 hoesje maken

Zelf een Samsung S10 hoesje maken? Upload jouw design en ontwerp je eigen hoesje. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw afbeelding in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung S10 hoesje maken als wallet case, softcase of hardcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw foto en probeer het zelf!

Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. In februari 2019 heeft Samsung de Samsung S10 gelanceerd, met zijn Infinity-O screen. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk onze andere hoesjes of neem contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy S10 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery