Samsung S21 FE hoesje ontwerpen

Maak zelf een Samsung Galaxy S21 FE hoesje met je eigen foto. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Samsung Galaxy S21 FE hoesje maken als Softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw foto en start met ontwerpen!

De Galaxy S21 FE is in 2022 gelanceerd door Samsung en beschikt over 4 camera's. De Galaxy S21 FE heeft een 6,4 inch scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Galaxy S21 FE hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Samsung S21 FE hoesje ontwerpen

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery