Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje maken

Maak zelf een Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje met je eigen afbeelding. Jouw afbeelding zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw afbeelding en start met ontwerpen!

In Q1 2020 lanceerde Samsung de Samsung Galaxy S20 Ultra, met zijn 108 MP camera. De Samsung Galaxy S20 Ultra wordt ook wel SM-G988B genoemd, het scherm van de Samsung Galaxy S20 Ultra is 89,9% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje maken? Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier{:Target=_parent} of neem contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy S20 Ultra hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery