Samsung Galaxy S20 FE hoesje maken

Ontwerp je eigen Samsung Galaxy S20 FE hoesje door een foto te uploaden. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Samsung Galaxy S20 FE hoesje maken als softcase. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en probeer het zelf!

In Q3 2020 heeft Samsung de Galaxy S20 FE gelanceerd, met zijn 30x Space Zoom. De Galaxy S20 FE wordt ook wel S20 Fan Edition genoemd, 85,7% van de Galaxy S20 FE bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Galaxy S20 FE hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag

Samsung Galaxy S20 FE hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!


gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
Meer laden


Trustscore 4.2 | 1.110 beoordelingen