Samsung Galaxy Note 20 hoesje maken

Zelf een Samsung Galaxy Note 20 hoesje maken? Upload jouw foto en ontwerp je eigen hoesje. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje dat je geselecteerd hebt. Je kunt een Samsung Note 20 hoesje maken als Softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en probeer het zelf!

In 2020 lanceerde Samsung de Note 20, met 3 camera's. De Note 20 heeft een 6,7 inch scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Note 20 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy Note 20 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery