Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesje maken

Zelf een Samsung Note 20 Ultra hoesje maken? Upload jouw foto en ontwerp je eigen hoesje. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung Note 20 Ultra hoesje maken als Softcase, voor slechts € 14,95. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw foto en probeer het zelf!

In 2020 heeft Samsung de Note 20 Ultra gelanceerd, met zijn 3 camera's. De Note 20 Ultra heeft een 6,9 inch scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Note 20 Ultra hoesje ontwerpen? Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery