Deze case is niet geschikt voor de A71 5G. Klik hier voor de 5G versie.

Samsung Galaxy A71 hoesje maken

Zelf een Samsung A71 hoesje maken? Upload jouw design en ontwerp je eigen hoesje. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung A71 hoesje maken als softcase. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw design en probeer het zelf!

De Samsung A71 is in Q3 2019 gelanceerd door Samsung en staat bekend om zijn Corning Gorilla Glass 3. De Samsung A71 wordt ook wel Samsung Galaxy A71 genoemd, het scherm van de Samsung A71 is 87,2% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Samsung A71 hoesje personaliseren? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Samsung Galaxy A71 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.


Hardcase

The custom hardcase is printed all-over, including the edges of the case and is finished with a scratch-resistant matte finish.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery