Samsung Galaxy A53 hoesje ontwerpen

Ontwerp je eigen Samsung Galaxy A53 hoesje door een foto te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung Galaxy A53 hoesje maken als Softcase, voor slechts € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De Galaxy A53 is in 2022 gelanceerd door Samsung en beschikt over 5 camera's. Het scherm van de Galaxy A53 is 6,46 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Galaxy A53 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy A53 hoesje ontwerpen

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery