Samsung A41 hoesje maken

Zelf een Samsung A41 hoesje maken? Upload jouw foto en ontwerp je eigen hoesje. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung A41 hoesje maken als softcase met je eigen foto. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw design en start met ontwerpen!

In Q2 2020 heeft Samsung de Samsung A41 gelanceerd, met zijn triple-camera. De Samsung A41 wordt ook wel Samsung Galaxy A41 genoemd, het scherm van de Samsung A41 is 85,9% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Samsung A41 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp.

Samsung A41 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery