Samsung Galaxy A40 hoesje maken

Maak zelf een Samsung Galaxy A40 hoesje met je eigen foto. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung Galaxy A40 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw design en probeer het zelf!

In 2019 lanceerde Samsung de Samsung Galaxy A40, met zijn dual camera. De Samsung Galaxy A40 wordt ook wel SM-A405 genoemd, het scherm van de Samsung Galaxy A40 is 85,5% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Samsung Galaxy A40 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Samsung Galaxy A40 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.


Hardcase

The custom hardcase is printed all-over, including the edges of the case and is finished with a scratch-resistant matte finish.


Full print wallet case

The Full print wallet case holds your creditcards on the inside and is printed on both the front- and backside.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery