Samsung Galaxy A21s hoesje maken

Zelf een Samsung A21s hoesje maken? Upload jouw foto en ontwerp je eigen hoesje. Jouw ontwerp zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Samsung A21s hoesje maken als softcase. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw design en start met ontwerpen!

In Q2 2020 lanceerde Samsung de Samsung A21s, met zijn quad-camera. De Samsung A21s wordt ook wel Samsung Galaxy A21s genoemd, het scherm van de Samsung A21s is 82,8% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Samsung A21s hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of een mooi ontwerp. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Samsung Galaxy A21s hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery