Samsung Galaxy A20s hoesje maken

Ontwerp je eigen Samsung A20s hoesje door een design te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw afbeelding in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung A20s hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw ontwerp en probeer het zelf!

In 2019 lanceerde Samsung de Samsung A20s, met zijn lentille Grand angle. De Samsung A20s wordt ook wel Samsung Galaxy A20s genoemd, 82,9% van de Samsung A20s bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Samsung A20s hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Samsung Galaxy A20s hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery