Samsung Galaxy A20 hoesje maken

Dit hoesje is niet geschikt voor de Samsung A20s en A20e versies.

Zelf een Samsung Galaxy A20 hoesje maken? Upload jouw afbeelding en ontwerp je eigen hoesje. Jouw ontwerp zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Samsung Galaxy A20 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw afbeelding en probeer het zelf!

De Samsung Galaxy A20 is in 2019 gelanceerd door Samsung en staat bekend om zijn Super AMOLED screen. De Samsung Galaxy A20 staat ook bekend als SM-A205, 85% van de Samsung Galaxy A20 bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Samsung Galaxy A20 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Samsung Galaxy A20 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery