Samsung Galaxy A12 hoesje maken

Ontwerp je eigen Samsung Galaxy A12 hoesje door een foto te uploaden. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Samsung Galaxy A12 hoesje maken als Softcase voor slechts € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De Galaxy A12 is in 2020 gelanceerd door Samsung en beschikt over 5 camera's. Het scherm van de Galaxy A12 is 6,5 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Galaxy A12 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy A12 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Crossbody case

De Crossbody case is een telefoonhoesje met koord, zodat je je telefoon altijd gemakkelijk kunt meenemen.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!


gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
Meer laden


Trustscore 4.2 | 1.110 beoordelingen