Samsung Galaxy A20E hoesje maken

Zelf een Samsung Galaxy A20E hoesje maken? Upload jouw design en ontwerp je eigen hoesje. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw afbeelding in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Samsung Galaxy A20E hoesje maken als softcase of wallet case, al vanaf € 14,95. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw design en start met ontwerpen!

In 2019 lanceerde Samsung de Samsung Galaxy A20E, met zijn 16MP camera. De Samsung Galaxy A20E wordt ook wel SM-A202F genoemd, 81,7% van de Samsung Galaxy A20E bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Samsung Galaxy A20E hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design.

Samsung Galaxy A20E hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery