Oneplus Nord hoesje maken

Ontwerp je eigen Oneplus Nord hoesje door een design te uploaden. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een Oneplus Nord hoesje maken als softcase. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

In Q3 2020 lanceerde Oneplus de Oneplus Nord, met zijn 48 Mpx camera. De Oneplus Nord wordt ook wel Oneplus Nord genoemd, het scherm van de Oneplus Nord is 86% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Oneplus Nord hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier{:Target=_parent} of neem contact op met onze klantenservice.

Oneplus Nord hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery