Motorola Moto One hoesje maken

Zelf een Motorola Moto One hoesje maken? Upload jouw ontwerp en ontwerp je eigen hoesje. Jouw afbeelding zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Motorola Moto One hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw design en probeer het zelf!

In 2018 lanceerde Motorola de Motorola Moto One, met zijn Fingerprint sensor. De Motorola Moto One wordt ook wel Motorola One Vision genoemd, het scherm van de Motorola Moto One is 82,5% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Motorola Moto One hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design.

Motorola Moto One hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery