Motorola Moto G8 Plus hoesje maken

Ontwerp je eigen Motorola G8 Plus hoesje door een design te uploaden. Jouw afbeelding zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Motorola G8 Plus hoesje maken als softcase. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw afbeelding en start met ontwerpen!

In Q4 2019 heeft Motorola de Motorola G8 Plus gelanceerd, met zijn TurboPower battery. De Motorola G8 Plus wordt ook wel Moto G8 Plus genoemd, 82,5% van de Motorola G8 Plus bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Motorola G8 Plus hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Motorola Moto G8 Plus hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery