Motorola Moto G8 Play hoesje maken

Maak zelf een Motorola G8 Play hoesje met je eigen afbeelding. Jouw afbeelding zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Motorola G8 Play hoesje maken als softcase. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en probeer het zelf!

In Q4 2019 heeft Motorola de Motorola G8 Play gelanceerd, met zijn Max Vision display. De Motorola G8 Play wordt ook wel Moto G8 Play genoemd, het scherm van de Motorola G8 Play is 80,7% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Motorola G8 Play hoesje maken? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Motorola Moto G8 Play hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery