LG V60 hoesje maken

Maak zelf een LG V60 hoesje met je eigen ontwerp. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw ontwerp in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een LG V60 hoesje maken als softcase. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw afbeelding en start met ontwerpen!

In Q1 2020 heeft LG de LG V60 gelanceerd, met zijn 5G. De LG V60 wordt ook wel LG V60 ThinQ genoemd, 84% van de LG V60 bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een LG V60 hoesje personaliseren? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

LG V60 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery