LG V50 ThinQ hoesje maken

Maak zelf een LG V50 ThinQ hoesje met je eigen design. Jouw ontwerp zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een LG V50 ThinQ hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De LG V50 ThinQ is in 2019 gelanceerd door LG en staat bekend om zijn P-OLED screen. De LG V50 ThinQ staat ook bekend als LG V50 Dual Screen, het scherm van de LG V50 ThinQ is 82,7% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een LG V50 ThinQ hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

LG V50 ThinQ hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery