LG K40 hoesje maken

Maak zelf een LG K40 hoesje met je eigen design. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een LG K40 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw afbeelding en probeer het zelf!

De LG K40 is in 2019 gelanceerd door LG en staat bekend om zijn DTS: X Surround Sound. De LG K40 staat ook bekend als LG K12+, het scherm van de LG K40 is 76,2% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een LG K40 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

LG K40 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery