LG G8s Thinq hoesje maken

Zelf een LG G8s Thinq hoesje maken? Upload jouw ontwerp en ontwerp je eigen hoesje. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een LG G8s Thinq hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw design en start met ontwerpen!

De LG G8s Thinq is in Q1 2019 gelanceerd door LG en staat bekend om zijn Waterproofness. De LG G8s Thinq staat ook bekend als LMG-810, het scherm van de LG G8s Thinq is 82% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een LG G8s Thinq hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design.

LG G8s Thinq hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery