Huawei Y9 2019 hoesje maken

Maak zelf een Huawei Y9 2019 hoesje met je eigen ontwerp. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw ontwerp in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Huawei Y9 hoesje maken als softcase. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De Huawei Y9 2019 staat bekend om zijn Active noise cancellation, het scherm van de Y9 is 82,8% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Huawei Y9 hoesje maken? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Huawei Y9 2019 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery