Huawei P40 hoesje maken

Ontwerp je eigen Huawei P40 hoesje door een ontwerp te uploaden. Jouw design zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een Huawei P40 hoesje maken als softcase. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw afbeelding en maak je eigen hoesje!

In Q1 2020 lanceerde Huawei de Huawei P40, met zijn 50 Mpx camera. De Huawei P40 staat ook bekend als P40, 86,3% van de Huawei P40 bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Huawei P40 hoesje ontwerpen? Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of een mooi ontwerp. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Huawei P40 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery