Huawei P30 hoesje maken

Zelf een Huawei P30 hoesje maken? Upload jouw afbeelding en ontwerp je eigen hoesje. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een Huawei P30 hoesje maken als hardcase, wallet case of softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw afbeelding en maak je eigen hoesje!

Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. In Maart 2019 heeft Huawei de Huawei P30 gelanceerd, met zijn 40 MP camera. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Huawei P30 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery