Huawei P30 Lite hoesje maken

Ontwerp je eigen Huawei P30 Lite hoesje door een ontwerp te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw design in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Huawei P30 Lite hoesje maken als wallet case, hardcase of softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw afbeelding en probeer het zelf!

Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. In Maart 2019 heeft Huawei de Huawei P30 Lite gelanceerd, met zijn Ultra Wide Triple Camera. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes of neem contact op met onze klantenservice.

Huawei P30 Lite hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Hardcase

De hardcase is gemaakt van stevig plastic en beschermt je telefoon tegen krassen en lichte valschade. De hardcase is volledig rondom bedrukt, inclusief de zijkanten.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery