Huawei P Smart Pro hoesje maken

Maak zelf een Huawei P Smart Pro hoesje met je eigen foto. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Huawei P Smart Pro hoesje maken als Softcase voor slechts € 14,95. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

In 2020 lanceerde Huawei de P Smart Pro, met 4 camera's. Het scherm van de P Smart Pro is 6,6 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een P Smart Pro hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Huawei P Smart Pro hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery