Huawei P Smart 2020 hoesje maken

Maak zelf een Huawei P Smart 2020 hoesje met je eigen foto. Jouw design zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Huawei P Smart 2020 hoesje maken als softcase. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw ontwerp en probeer het zelf!

De Huawei P Smart 2020 is in Q2 2020 gelanceerd door Huawei en staat bekend om zijn price. De Huawei P Smart 2020 staat ook bekend als Huawei P Smart, het scherm van de Huawei P Smart 2020 is 83% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Huawei P Smart 2020 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Opzoek naar een ander telefoonmodel?

Huawei P Smart 2020 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery