Huawei Mate 30 hoesje maken

Ontwerp je eigen Huawei Mate 30 hoesje door een foto te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Huawei Mate 30 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

In Q3 2019 lanceerde Huawei de Huawei Mate 30, met zijn SuperCharge feature. De Huawei Mate 30 staat ook bekend als Mate 30, het scherm van de Huawei Mate 30 is 87,9% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Huawei Mate 30 hoesje maken? Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Huawei Mate 30 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery