Huawei Mate 20 Lite hoesje maken

Zelf een Huawei Mate 20 Lite hoesje maken? Upload jouw ontwerp en ontwerp je eigen hoesje. Jouw ontwerp zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een Huawei Mate 20 Lite hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw ontwerp en probeer het zelf!

In 2018 heeft Huawei de Huawei Mate 20 Lite gelanceerd, met zijn Kirin 710-chip. De Huawei Mate 20 Lite wordt ook wel Mate20Lite genoemd, het scherm van de Huawei Mate 20 Lite is 81,7% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Huawei Mate 20 Lite hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Huawei Mate 20 Lite hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Full print wallet case

De full print wallet case kan op de voorkant en achterkant bedrukt worden met jouw ontwerp. Aan de binnenkant heb je ruimte voor 2 pasjes.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery