Honor 20 hoesje maken

Maak zelf een Honor 20 hoesje met je eigen foto. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw design in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Honor 20 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw afbeelding en start met ontwerpen!

In 2019 heeft Honor de Honor 20 gelanceerd, met zijn Night mode. De Honor 20 wordt ook wel YAL-L21 genoemd, het scherm van de Honor 20 is 84,1% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Honor 20 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Honor 20 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery