Honor 20 Pro hoesje maken

Ontwerp je eigen Honor 20 Pro hoesje door een design te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw afbeelding in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Honor 20 Pro hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw afbeelding en probeer het zelf!

De Honor 20 Pro is in 2019 gelanceerd door Honor en staat bekend om zijn AI camera. De Honor 20 Pro staat ook bekend als YAL-AL10, het scherm van de Honor 20 Pro is 84,1% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebroken beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Honor 20 Pro hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Honor 20 Pro hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery