Google Pixel 6 Pro hoesje ontwerpen

Zelf een Google Pixel 6 Pro hoesje maken? Upload jouw foto en ontwerp je eigen hoesje. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Google Pixel 6 Pro hoesje maken als Softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De Pixel 6 Pro is in 2021 gelanceerd door Google en beschikt over 3 camera's. Het scherm van de Pixel 6 Pro is 6,7 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Pixel 6 Pro hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Google Pixel 6 Pro hoesje ontwerpen

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery