Google Pixel 5a hoesje ontwerpen

Ontwerp je eigen Google Pixel 5a hoesje door een foto te uploaden. Het hoesje wordt geproduceerd met jouw foto in hoge resolutie op de achterkant. Je kunt een Google Pixel 5a hoesje maken als Softcase, al vanaf € 14,95. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw foto en maak je eigen hoesje!

De Pixel 5a is in 2021 gelanceerd door Google en beschikt over 2 camera's. Het scherm van de Pixel 5a is 6,34 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Pixel 5a hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

Google Pixel 5a hoesje ontwerpen

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery