Google Pixel 4 hoesje maken

Ontwerp je eigen Google Pixel 4 hoesje door een afbeelding te uploaden. Jouw design zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Google Pixel 4 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. Upload jouw design en maak je eigen hoesje!

In Q3 2019 lanceerde Google de Google Pixel 4, met zijn dual-cam. De Google Pixel 4 staat ook bekend als G020I, het scherm van de Google Pixel 4 is 80,1% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Google Pixel 4 hoesje personaliseren? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of design. Heb je jouw gewenste hoesje niet kunnen vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Google Pixel 4 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery