Google Pixel 3a XL hoesje maken

Zelf een Google Pixel 3a XL hoesje maken? Upload jouw ontwerp en ontwerp je eigen hoesje. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje die je geselecteerd hebt. Je kunt een Google Pixel 3a XL hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw foto en probeer het zelf!

De Google Pixel 3a XL is in 2019 gelanceerd door Google en staat bekend om zijn Full Screen Display. De Google Pixel 3a XL staat ook bekend als Pixel 3a XL, 76,3% van de Google Pixel 3a XL bestaat uit scherm, wat de telefoon kwetsbaar maakt voor krassen of zelfs een gebarsten scherm. Het is aanbevolen om een hoesje te gebruiken, waarom zou je dan niet zelf een Google Pixel 3a XL hoesje maken? Ontwerp een uniek hoesje voor jezelf of verras iemand met een gepersonaliseerd telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of design.

Google Pixel 3a XL hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery