iPhone SE 2022 hoesje ontwerpen

Zelf een iPhone SE 2022 hoesje maken? Upload jouw foto en ontwerp je eigen hoesje. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een iPhone SE 2022 hoesje maken als Softcase, Heavy Duty case of Wallet case al vanaf € 14,95. Verzending is bij Case24 altijd gratis, dus geen verborgen kosten. Upload jouw foto en probeer het zelf!

De iPhone SE 2022 is in 2022 gelanceerd door Apple en beschikt over 2 camera's. Het scherm van de iPhone SE 2022 is 4,7 inch groot, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een iPhone SE 2022 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke foto of een mooi ontwerp. Opzoek naar een ander telefoonmodel? Bekijk al onze hoesjes hier of neem contact op met onze klantenservice.

iPhone SE 2022 hoesje ontwerpen

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.


Wallet case

De wallet case heeft aan de binnenkant ruimte voor pasjes en kan dicht geklapt worden door middel van een magneetsluiting. Jouw ontwerp zal bedrukt worden op de voorkant, de achterkant is gemaakt van zwart kunstleer.


Crossbody case

De Crossbody case is een telefoonhoesje met koord, zodat je je telefoon altijd gemakkelijk kunt meenemen.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery