iPhone 7 hoesje maken

Een iPhone 7 case ontwerpen bij Cas24 is supermakkelijk! Kies een foto, logo of tekst uit die jij op je smartphone case wil en wij zorgen ervoor dat deze haarscherp op jou nieuwe iPhone 7 case wordt gedrukt.

De iPhone 7 zit vol kwetsbare technologie en deze wil je natuurlijk beschermen. Dit kan met de hoesjes van Case24 deze beschermen je gloednieuwe Apple smartphone tegen val en stoot schade. Daarnaast kun je ook nog eens zelf beslissen hoe de case eruit gaat zien.

iPhone 7 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

De softcase is gemaakt van zacht/flexibel material, waardoor het hoesje een goede bescherming biedt zonder je telefoon veel dikker te maken.


Heavy duty case

De heavy duty case bestaat uit 2 delen, een harde buitenkant en een zachte binnenkant om jouw telefoon extra te beschermen. Jouw ontwerp zal volledig rondom bedrukt worden, inclusief de zijkanten van de case.


Wallet case

De wallet case heeft aan de binnenkant ruimte voor pasjes en kan dicht geklapt worden door middel van een magneetsluiting. Jouw ontwerp zal bedrukt worden op de voorkant, de achterkant is gemaakt van zwart kunstleer.


Crossbody case

De Crossbody case is een telefoonhoesje met koord, zodat je je telefoon altijd gemakkelijk kunt meenemen.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery