Alcatel 7 hoesje maken

Zelf een Alcatel 7 hoesje maken? Upload jouw ontwerp en ontwerp je eigen hoesje. Jouw foto zal in hoge kwaliteit bedrukt worden op het type hoesje naar keuze. Je kunt een Alcatel 7 hoesje maken als softcase, al vanaf € 14,95. Gratis verzending is inbegrepen voor alle producten. Upload jouw afbeelding en probeer het zelf!

In 2018 lanceerde Alcatel de Alcatel 7, met zijn Fingerprint sensor. De Alcatel 7 wordt ook wel Alcatel 7 MetroPCS genoemd, het scherm van de Alcatel 7 is 77,1% van het oppervlak van de telefoon, waardoor de telefoon gevoelig is voor krassen of een gebarsten beeldscherm. Een hoesje helpt om je telefoon te beschermen en als je zelf een Alcatel 7 hoesje ontwerpt maak je je telefoon ook nog eens persoonlijker. Verras een dierbaar iemand met een zelf ontworpen telefoonhoesje, bedrukt met een leuke afbeelding of een mooi ontwerp.

Alcatel 7 hoesje maken

Soorten hoesjes


Softcase

The softcase is made of soft and slim material and protects your phone in a stylish way. Your design will be printed on the back, on a softcase with transparant edges.

#CASE24

We horen graag van je, deel jouw case met #CASE24!

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery